Smartsupp má nový dashboard

Smartsupp má nový dashboard, coby administrační a chatovací rozhraní. Krom nových technologií a čistšího vzhledu přináší i novou funkci Otevírací doba, která žádného komunikujícího nenechá na holičkách při náhodných přihlášeních do komunikátoru mimo klasické pracovní hodiny.

Smartsupp potěší novým dashboardem

Dashboard Smartsuppu dostal vzdušnější a přehlednější podobu. Levé menu zobrazuje připojené návštěvníky, označené výchozím číslováním. Každého z těchto návštěvníků je ovšem možné rozkliknout a distinktivně pojmenovat v položce Info o návštěvníkovi (druhý řádek).

V této sekci lze také doplnit email konkrétního návštěvníka a případně i připsat poznámky k němu. Historie chatů je nad Infem o návštěvníkovi. Statistiky počtu návštěv, proběhlých konverzací a aktuální doby připojení pod danou sekcí.

Dashboard live chatu Smartsupp: přehledná správa konverzací

Níže vidíme další informace o návštěvníkovi, které jsou nedostatečně distinktivně opět nadepsány Info o návštěvníkovi. Ty zahrnují identifikaci prohlížeče, operačního systému, IP adresy a refferal označující odkud návštěvník přišel. Tato data lze pro každého chatujícího rozšířit o informace interních databází, která se s live chatem propojí buď pomocí API, nebo na WordPressu, Prestashopu či Magentu přímo prostřednictvím pluginu.

Společně s novým dashboardem byla uvedena nová funkce Otevírací doba. Otevírací doba vám zajistí, že nikdy nebudete online mimo nastavené hodiny, i když se některý z vašich operátorů omylem přihlásí do chatu v noci nebo o víkendu, uvádí výhody funkce spoluzakladatel Smartsuppu Vladimír Šandera.

Mimo nastavenou pracovní dobu se chat automaticky přepne a bude zobrazovat coby offline, a to i v případě, že by se některý z operátorů k chatovacímu dashboardu přihlásil. Díky tomu se komunikující strana vyhne veškerým možným chybám, a ani operátoři nemusí myslet na odhlašování od live chatu přesně v dobu ukončení pracovní činnosti. Otevírací doba je přístupná pro balíčky Standard a Profi (a spokojenost s nimi garantována 15denní zárukou vrácení peněz).

Nový dashboard Smartsupp je aktuálně dostupný na adrese dashboard.smartsupp.com/beta všem stávajícím zákazníkům. Postupně bude na něj převedena celá klientela tohoto webového kecálka.